WYDZIAŁ NAUK O ŻYWNOŚCI I RYBACTWA

21-23.09.2021
Wykład z prezentacją multimedialną
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: tel. 91 449 65 42
Terminy indywidualnie do ustalenia z prowadzącymi
Bakterie - przyjaciel czy wróg?
Opiekun: dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
21-23.09.2021
Wykład z prezentacją multimedialną
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: tel. 91 449 65 42
Terminy indywidualnie do ustalenia z prowadzącymi
Bakteryjne MMA.
Opiekun: dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
21-23.09.2021
Wykład z prezentacją multimedialną
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: tel. 91 449 65 42
Terminy indywidualnie do ustalenia z prowadzącymi
Microbial sciences - jak to rozumieć?
Opiekun: dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
21-23.09.2021
Wykład z prezentacją multimedialną
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: tel. 91 449 65 42
Terminy indywidualnie do ustalenia z prowadzącymi
Mikrobiolog - czyli kto?
Opiekun: dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
24.09.2021
Wykład z prezentacją multimedialną
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: joanna.sadowska@zut.edu.pl
12:00
Dieta cud czy daremny trud?
Opiekun: dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT
zapisy mailowe w dniach 13-17.09
21-23.09.2021
Warsztaty
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: anna.bogacka@zut.edu.pl, tel.501 315 605, angelika.heberlej@zut.edu.pl, tel. 506 155 813
Terminy indywidualnie do ustalenia z prowadzącymi
Zdrowy talerz na każdą porę roku.
Opiekun: dr inż. Anna Bogacka, dr inż. Angelika Heberlej
21-23.09.2021
Warsztaty
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: anna.bogacka@zut.edu.pl, tel. 501 315 605, angelika.heberlej@zut.edu.pl, tel. 506 155 813
Terminy indywidualnie do ustalenia z prowadzącymi
Jaka wygląda praca dietetyka?
Opiekun: dr inż. Anna Bogacka, dr inż. Angelika Heberlej
21-23.09.2021
Warsztaty
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: artur.ciemniak@zut.edu.pl, tel. 91 449 65 51
od 9:00 do 10:30
Toksyny a aktywność życiowa organizmów.
Opiekun: dr hab. inż. Artur Ciemniak, prof. ZUT
21-23.09.2021
Warsztaty
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: artur.ciemniak@zut.edu.pl, tel. 91 449 65 51
od 11:00 do 12:30
Detergenty - wróg czy przyjaciel?
Opiekun: dr hab. inż. Artur Ciemniak, prof. ZUT
21-23.09.2021
Warsztaty
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: artur.ciemniak@zut.edu.pl, tel. 91 449 65 51
od 13:00 do 14:30
Ile chemii jest w żywności?
Opiekun: dr hab. inż. Artur Ciemniak, prof. ZUT
23.09.2021
Warsztaty
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: Mariusz.Szymczak@zut.edu.pl; tel. 91 449 65 03
d 9:00 do 10:30
Wszechobecne enzymy!
Opiekun: dr hab. inż. Mariusz Szymczak, prof. ZUT
23.09.2021
Warsztaty
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: Mariusz.Szymczak@zut.edu.pl, tel. 91 449 65 03
od 11:00 do 12:30
Odzyskiwanie cennych substancji z surowców ubocznych organizmów wodnych.
Opiekun: dr hab. inż. Mariusz Szymczak, prof. ZUT
21-23.09.2021
Warsztaty
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: Anna.Mituniewicz-Malek@zut.edu.pl, tel. 91 449 65 10
od 10:00 do 12:00 i od 13:00 do 15:00
Smakołyki z mleka
Opiekun: dr hab. inż. Anna Mituniewicz-Małek, prof. ZUT
21-23.09.2021
Warsztaty
Adresaci: uczniowie szkół średnich
Zapisy: Anna.Mituniewicz-Malek@zut.edu.pl, tel. 91 449 65 10
od 10:00 do 12:00 i od 13:00 do 15:00
Galanteria mleczna w zaciszu domowym
Opiekun: dr hab. inż. Anna Mituniewicz-Małek, prof. ZUT
Zmień
Włącz tryb kontrastu